Кіровоградські ветерани ВС України відзначили своє свято (ФОТО)

Учора, 10 листопада, відзначається День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ. З цієї нагоди управлінням Національної поліції Кіровоградщини було влаштовано урочисті заходи.

Сергій Кондрашенко, в.о. начальника Головного управління Національної поліції Кіровоградщини, наголосив на тому, що ветеранські організації на місцях повинні продовжувати свою роботу.

«Зміни на законодавчому рівні для усіх нас, людей, які нині несуть службу, і тих, хто вже знаходиться на заслуженому відпочинку, не повинні означати ліквідацію правоохоронної системи. Вона оновилася і продовжує своє становлення відповідно до європейських стандартів, вимог сьогодення, – зазначив Сергій Кондрашенко, звертаючись до присутніх. – У такий відповідальний час, як і завжди, нам не обійтися без наших ветеранів, які допомагали в роботі довгі роки. І зараз ми розраховуємо на ваш досвід, батьківську опіку та важливі настанови».

Учасниками заходу стали представники ветеранських організацій територіальних підрозділів, які отримали від керівника поліції області та голови профспілкової організації атестованих працівників вітальні листи.

У свою чергу, ветерани висловили бажання у подальшому, за необхідності, підтримати поліцейських у їх роботі.

Прес-служба ГУ Національної поліції України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар