Як кіровоградська молодь турбується про безхатченків (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора своє триріччя відзначила молодіжна релігійна організація “Милосердя”. Іменини святкували не відпочиваючи, а працюючи – молодь організувала пригощання для кіровоградців і збір коштів та речей на підтримку безхатченків. Акція відбулася біля центрального відділення Укрпошти.

Як повідомив Першій електронній газеті волонтер Даниїл Нагорний, “Милосердя” створила активна молодь з різних релігійних громад міста, якій не байдужа доля безхатченків. Їх об’єднує біблія і бажання допомагати людям. А під час святкування власних іменин, молодь спробувала долучити до благої справи (підтримки безхатченків) й інших мешканців Кіровограда.

“Ми встановили намет, підготували різні смаколики, безкоштовні пригощання і скриньки для пожертв. У Кіровограді дуже багато людей потребують стороньої підтримки. Багатьом важко вижити самостійно. Деякі з таких знедолених самі зветраються до нас за допомогою. Інших ми бачимо на вулицям і пропонуємо допомогу. Намагаємось хоч чимось підтримати (одягом, їхею, різними необхідними речами…), допомогти їм пристосуватися до життя. Треба допомагати людям, ким би вони не були. Щоб життя стало кращим, треба творити добро” – зазначив Даниїл Нагорний.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар