В Олександрії призначили радника з питань надання допомоги учасникам АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Радником з питань надання допомоги учасникам АТО стане воїн АТО Олександр Рушковський. Його кандидатуру колегіально затвердили на зустрічі волонтерів Олександрійщини з головою райдержадміністрації Андрієм Коломійцевим. 

Про це повідомив кореспондент Першої електронної газети з Олександрії.

“Завдання радника – спростити і покращити роботу з ветеранами АТО. Налаштувати її таким чином, щоб отримати результат, і вирішувати спектр проблем, які пов’язані з демобілізованими та їхніми сім’ями», – сказав Андрій Коломійцев.

На посаду радника було запропоновано три кандидати: керівника Координаційного центру волонтерів м. Олександрії Ірину Кабанову, представника громадського формування «Славутич» Олександра Воропаєва та заступника голови громадської організації «Учасники АТО Олександрійщини» Олександра Рушковського. Більшістю голосів, одностайно радником обрали останнього. Він же, як помічник голови РДА, має налагодити конструктивну роботу між усіма волонтерами, щоб люди розуміли, що влада взяла на себе зобов’язання максимально підтримувати демобілізованих й координувати спільну роботу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар