Кіровоград: рятувальники провели семінар для соціальних працівників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями, співробітники У ДСНС в області та навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖД Кіровоградської області провели семінарське заняття на тему: «Дотримання правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період» для співробітників Територіального центру соціального обслуговування Ленінської районної у місті Кіровограді ради.

Співробітники соціальної сфери щодня працюють з населенням області та із тими категоріями, які потребують посиленої уваги: інваліди, пенсіонери, одинокі, малозабезпечені та багатодітні родини. Як показує практика, з початком опалювального сезону саме ці категорії громадян стають жертвами необережного поводження з вогнем у побуті чи порушень правил пожежної безпеки.

Рятувальники детально поінформували соцпрацівників про правила пожежної безпеки, способи і засоби гасіння пожеж, а також наголосили на тому, що у будь-якій скрутній ситуації завжди треба пам’ятати про своє життя, реально оцінювати становище, щоб прорахувати усі можливі шляхи для порятунку.

Не залишили поза увагою працівники Служби порятунку і таку тему, як вибухонебезпечні предмети  часів Другої Світової війни та сучасного зразка, адже  почастішали випадки виявлення застарілих боєприпасів і замаскованої вибухівки. Наприкінці зустрічі, фахівці Управління відповіли на усі питання присутніх та роздали застережні листівки щодо пожежної безпеки під час опалювального сезону.

За матеріалами прес-служби У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар