Почути кожного: кіровоградці можуть вплинути на якість медицини

Дорадча група при департаменті охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації, що стала майданчиком, де пацієнти та лікарі відкрито та на рівних вирішуватимуть проблеми в медичній сфері, оголошує збір пропозицій щодо того, які проблеми необхідно розглянути в медицині Кіровоградщини.

З огляду на те, що в медичній сфері багато проблем, лікарям та представникам пацієнтських організацій, що ввійшли до складу органу, необхідна допомога. Представники дорадчого органу хочуть почути голос кожного громадянина, щоб спрямувати свою роботу у правильному руслі.

Тому просимо представників громадських організацій та всіх небайдужих вислати свої пропозиції до 16 листопада 2015 року за адресою kovlgv@ukr.net (у темі листа прохання вказати МЕДИЦИНА) за формою:

ПІБ або назва організації (не обов’язково)
Контактні дані для зворотного зв’язку (не обов’язково):

-адреса;

-телефон;

-адреса електроної пошти.

Загальна характеристика проблеми.
Виклад фактів (за наявності):

-звідки ви дізнались про проблему?

-чи вживали вже певних заходів для її вирішення і який був результат?

 Довідково:

Дорадча група складається з 12 осіб: 6 представників громадськості та 6 представників медичної сфери.

Співголовами є Олег Рибальченко (директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації) та Володимир Бочаров-Туз (представник КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ»).

Завданнями дорадчого органу – надання допомоги департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА (далі – департаменту) з моніторингу громадської думки про якість та доступність медичного обслуговування; забезпечення прозорості процесів бюджетування, як методу соціальної підзвітності департаменту споживачам медичних послуг; забезпечення втілення прав громадян впливати на рішення прийняті чи ініційовані Департаментом; надання Департаменту рекомендацій з актуальних питань в сфері охорони здоров’я; розробка та втілення спільних з Департаментом рішень в медицині.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар