Кіровоградці запрошують родини переселенців на спільне дозвілля

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ініціативна група «Dumka» спільно з ГО ТІМО «Відкриті двері» запрошують родини внутрішньо переміщених осіб до участі в проекті «Спільні дії – єдина громада»!

В рамках проекту будуть проведені цікаві та корисні заходи спрямовані на адаптацію в місті, налагодження дружніх стосунків з кіровоградцями та організацію цікавого сімейного дозвілля.

8 листопада об 11.00 відбудеться тренінг «Соціальна адаптація та інтеграція в нових умовах життя». Спільно з тренерами Вікторією Вагжановою та Ларисою Новосьоловою учасники тренінгу дізнаються про те, як долати свій гнів, справлятися з негативними емоціями, налагоджувати дружні стосунки з людьми і як за допомогою колористики отримати інформацію про характер людини.

15 листопада о 12.00  відбудеться майстер-клас «Квілінг – мистецтво краси». Родини внутрішньо переміщених осіб спільно з мешканцями міста працюватимуть над створенням цікавої листівки в даній техніці.

22 листопада о 12.00 – учасники освоять handmade-мистецтво «Декупаж – чари своїми руками». Під час майстер класу кожен учасник створить оригінальну чашку оформлену в техніці декупаж.

29 листопада о 12.00 під час майстер-класу «Солодка флористика – створення оригінальних подарунків» учасники працюватимуть над створенням «солодких» букетів з гофрованого паперу та цукерок.

Участь у заходах та матеріали для майстер-класів надаються учасникам безкоштовно. Кількість учасників обмежена, попередній запис на заходи обов’язковий!

Для запису та за довідками звертайтеся:

–  за телефонами Тетяна Букач  0954712767,  Крістіна Корінь 0669457664, 0978082374;

– до ГО ТІМО «Відкриті двері», вул. Декабристів 6/15 (приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар