Кандидатів у Нову поліцію будуть перевіряти через військкомати

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За повідомленням Кіровоградського обласного військового комісаріату, в рамках проведення заходів щодо формування на території Кіровоградській області національної поліції, за погодженням з керівництвом УМВС у Кіровоградській області, Кіровоградським обласним військовим комісаріатом продовжується робота по перевірці кандидатів на предмет їхнього перебування на військовому обліку та уточнення облікових даних.

Будуть перевірені висновки військово-лікарських комісій та медичних документів, з метою виявлення тих осіб, які свого часу були визнані непридатними до військової служби.

Комісаріат нагадує військовозобов’язаним – кандидатам  у  національну поліцію, що без відновлення та перевірки військово-облікових документів жоден кандидат не зможе проходити службу в новоствореній структурі. Тому перед поданням відповідних документів до національної поліції, зверніться до районного (міського) військового комісаріату за місцем реєстрації, для перевірки власних військово-облікових даних.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар