На Кіровоградщині сільрада “злила” 1,3 мільйони «порошенківцю» на ремонт дитсадка

Щасливська сільська рада Олександрійського району Кіровоградської області 16 жовтня акцептувала пропозицію ПП «Октава С» щодо реконструкції будівлі місцевого дитячого садка вартістю 1,29 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель» – пишуть “Наші гроші”.

Згідно технічного завдання, реконструкція дитячого садка по вул. Леніна, 15а в Щасливому включає в себе розширення приміщення за рахунок прибудови, перекладку підлоги, заміну водопроводу та каналізації, зовнішньої та внутрішньої електромереж, проведення оздоблювальних робіт та ін. Термін виконання робіт – до грудня 2016 року.

Конкурна комісія не допустила до торгів ПП «Гранд-буд», пропозиція якого була дешевшою – 1,2 млн грн. Причиною цього стало те, що фірма подала в довільній формі довідку про повне виконання аналогічних договорів в 2013-2014 роках.

Таким чином, єдиним конкурентом ПП «Октава С» на тендері був ТОВ «Кіровограджилстрой» з пропозицією 1,35 млн грн.

Власником ПП «Октава С» є Сулімовський Євген Валерійович, керівником та підписантом – Мажара Світлана Анатоліївна. Там же, на посаді головного інженера працює син Світлани Мажари – Дмитро Мажара, який був депутатом Олександрійської міськради. Брат Євгена Сулімовського – Андрій Сулімовський був кандидатом в депутати Кіровоградської обласної ради від БПП «Солідарність».

Андрій Сулімовський є власником ПП «Аріс», де директором працює Світлана Мажара. У «Аріс» та «Октава С» спільні номери телефонів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар