Кіровоградщина: “Теплоенергетик” увійшов у опалювалльний сезон не підготовленим

Вчора, 28 жовтня, під час наради в Кіровоградській ОДА Сергій Коваленко акцентував увагу на питанні своєчасного надання населенню послуг з теплопостачання. Зокрема, він висловив невдоволення тим, яким чином КЗ “Теплоенергетик” надаює послуги з теплопостачання жителям обласного центру. За словами посадовця, у Кіровограді є багатоквартирні будинки, до яких зазначеним підприємством й досі не забезпечено подачу тепла – пишуть на сайті КОДА.

Представник КП “Теплоенергетик” пояснила, що подібна ситуація викликана тим, що у тепломережах по вулиці Київській та по вулиці Гагаріна зафіксовані десятки поривів. Наразі ремонтні бригади у цілодобовому режимі проводять там відповідні роботи, аби у зазначених будинках нарешті розпочався опалювальний сезон.

Сергій Коваленко наголосив, що обласна влада зробила все можливе, аби опалювальний сезон в області розпочався своєчасно, адже ще 12 жовтня поточного року, враховуючі аномально холодну погоду, що мала місце у першій половині жовтня, голова облдержадміністрації підписав відповідний протокол.

Враховуючи вищезазначене, заступник голови облдержадміністрації наголосив, що в разі подальших затримок із подачею тепла у житлові будинки з вини теплопостачальних підприємств, керівники останніх нестимуть персональну відповідальність.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар