Кіровоградські рятувальники провели рейд на Новомиколаївці (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
????????????????????????????????????

Днями працівники пожежно-рятувальної служби Кіровограда, спільно з представниками соцзахисту відпрацьовували житловий сектор мікрорайону Новомиколаївки. Працівники Служби порятунку провели роз’яснювальні бесіди з кіровоградцями про наслідки нехтування вимогами пожежної безпеки та вручили застерігаючі листівки.

Працівники Служби порятунку продовжують активно проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил протипожежної безпеки у побуті. Рейди тривають як у житловому секторі обласного центру, так і в населених пунктах Кіровоградщини.

Це пов’язано, у першу чергу, з початком опалювального сезону. До роз’яснювальної роботи долучаються і працівники соціального захисту, які опікуються людьми похилого віку. Під час рейдів рятувальники нагадують громадянам, що, для того щоб період холодів минув без шкоди для їх життя і добробуту, необхідно потурбуватись про пожежну безпеку у власних оселях, зокрема користуватись тільки справним пічним опаленням, перевіреним фахівцями газовим обладнанням, не перевантажувати електромережу, обережно поводитись з відкритим вогнем.

Крім того, чимало пожеж виникає у приватному житловому секторі через необережність господарів під час спалювання на подвір’ях сухого листя, сміття, бур’янів. Рятувальники наголошують, що це не лише шкідливо для здоров’я людей і довкілля, а ще й небезпечно, оскільки може призвести до пожежі.

Також рятувальники продовжують під час рейдів навчати населення основам цивільного захисту. Зокрема, як поводитись у різних надзвичайних ситуаціях, як захистити себе та своїх рідних у випадку НС, як надавати першу допомогу, як поводитись у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів.

За матеріалами
У ДСНС України у Кіровоградській області  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар