Завтра у Кіровограді стартує набір у нову поліцію та спецпідрозділ “КОРД” (ІНФОГРАФІКА)

Завтра, 22 жовтня, у Кіровограді починається прийом анкет в нову поліцію та спецпідрозділ “КОРД”. Набір триватиме щодня з 09:00 до 18:00 (крім вихідних) за адресою: Кіровоград, вул. Братів Ельворті (колишня Орджонікідзе), 8 (приміщення Кіровоградської обласної філармонії). Про це повідомив під час прес-конференції начальник УМВС у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко – повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Конкурсний набір триватиме до 12 листопада 2015 року. Для реєстрації кандидатам необхідно мати при собі паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Заповнити анкету онлайн можна за посиланням www.mvs.gov.ua (розділ “Моя нова поліція”). Телефон “гарячої лінії” 0800-50-73-53.

Читайте більше: У пошуках ідеальних правоохоронців: Кіровоградщина в очікуванні нової поліції

Основні вимоги до кандидатів: вік від 21 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, відсутність судимостей, наявність водійського посвідчення категорії “В” та прагнення до якісних змін.

КОРД (Корпус Оперативно-Раптової Дії) – спеціальний підрозділ швидкого реагування Національної поліції України, зараз перебуває у процесі створення. КОРД ​​прийде на заміну спеціальним підрозділам колишньої міліції – “Сокіл”, “Грифон”, “Беркут”, “Титан” та інших.

Читайте також: Що треба знати кіровоградцям, щоб вступити в нову поліцію

Поширити:

Залишити коментар:

коментар