Компаніївський навчальний комбінат отримав автомобіль від «Добротвору» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
????????????????????????????????????

Компаніївському міжшкільному навчально-виробничому комбінату передали легковий автомобіть – «Ладу 2112».

Такий подарунок компаніївцям зробив благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір».

На  захід зібралися учні місцевої школи, викладачі комбінату, керівник управління освіти Компаніївської РДА, представники народного депутата.

Ключі та документи на машину директору комбінату Анжелі Штундер вручив представник народного депутата Іван Литвин.

«Ми дуже вдячні Станіславу Березкіну за те, що подарував нам машину. Термін експлуатації нашого старенького «Москвича 412» вже давно вийшов. Діти з 12 шкіл району навчатимуться водінню та зможуть отримати професію разом зі шкільним атестатом», – зазначила директор навчально-виробничого комбінату.

Під час передачі машини представник народного депутата Іван Литвин зауважив, що Станіслав Березкін не одну машину передав на схід, але нині легковий автомобіль дуже потрібен і на мирній території, щоб молодь була готова до самостійного життя, мала професію та могла себе реалізувати.

Від імені учнів Компаніївської школи гостей вітала Катя Циганенко, а активний учень 11 класу Олександр Таран отримав право здійснити разом з вчителем перший виїзд на навчальному автомобілі.

Подібні навчально-виробничі комбінати створені та працюють майже в усіх районних центрах області. Компаніївський комбінат ось уже 20 років очолює Анжела  Анатоліївна Штундер. Тільки у минулому році комбінат підготував 87 водіїв, із них 58 – для сільської місцевості. Про великий попит на професію в Компаніївському районі свідчить той факт, що черга на вечірні курси сформована на 2 роки наперед.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар