Новини з передової: воїни АТО отримали ліки і продукти від компаніївців

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями в розташування військової частини, що знаходиться в першому ешелоні захисних споруд в районі Широкіно (за Слов’янськом), привезли медичні препарати для воїнів АТО. До складу гуманітарного вантажу ввійшло більше двадцяти ящиків медичних препаратів на загальну суму близько 60 тисяч гривень.

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети з Компаніївки, організував збір медикаментів для воїнів і доставив їх на передову  Василь Скляренко – компаніївський волонтер, а нині кандидат в депутати до районної  та обласної рад від ВО «Батьківщина».

На пропозицію Скляренка підтримати захисників України відгукнулись працівники обласної лікарні. Тут практично за декілька годин зібрали протигрипозні та противірусні ліки, бинти, крапельниці, серветки для згортання крові тощо.

П’ятитонний «Мерседес», наданий волонтерам для поїздки приватним підприємцем кіровоградцем Віктором Гаєвським, того ж дня доправив воїнам АТО не лише медичні препарати, а й три тонни продуктів харчування, зібраних мешканцями Компаніївщини та волонтерською організацією «Перемога» (співзасновник Олександр Вороний).

Пізньої прохолодної ночі повертались волонтери на свою маленьку Батьківщину Компаніївщину. «Радісно і затишно було на душі від теплих і щирих слів вдячності наших воїнів-земляків. Допомагали і будемо їм допомагати всіма силами. Сподіваємось, що вже скоро ця війна закінчиться і всі наші хлопці повернуться додому живими і неушкодженими», – зазначив Василь Скляренко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар