Олександрієць отримав нагрудний знак «За мужність і відвагу» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Напередодні святкування Дня захисника України, на Олександрійщині відбулися урочистості, присвячені світлій пам’яті тих, хто захищав і захищає сьогодні нашу свободу й незалежність, боронить землю від ворогів задля миру й щасливого майбутнього.

За мужність, відвагу та патріотизм, проявлені під час проведення антитерористичної операції, добросовісне виконання військового обов’язку та з нагоди державного свята голова Олександрійської РДА Андрій Коломійцев нагородив відзнакою Кіровоградської області «За мужність і відвагу» учасника антитерористичної операції на сході України, демобілізованого кулеметника 93-ї механізованої бригади – Івана Васільєва.

До десяти осіб – захисників, волонтерів та тих, хто тісно пов’язаний з військово-патріотичним вихованням молоді, отримали з рук керівника району грамоти РДА та подяки від командирів військових частин ПП5509 і А1405.

На завершення урочистостей на всіх запрошених чекав хвилюючий святковий концерт, який підготували художні аматорські колективи районного будинку культури.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар