Відомий патріот Кіровоградщини очолив центр допомоги учасникам АТО

На Кіровоградщині готуються до відкриття спеціального центру для учасників АТО. Про це прозвітував сьогодні, 12 жовтня, під час апаратної наради голова КОДА Сергій Кузьменка.

“Минулого тижня я ставив завдання про створення єдиного центру надання допомоги учасникам АТО. Був підписаний відповідний указ президента. Ми на Кіровоградщині провели підготовчу роботу, запросили до співпраці волонтерів, – доповідає голова Кіровоградської ОДА. – Всі волонтери погодились на співпрацю. Також участь в роботі центру братимуть представники всіх департаментів, які обслуговують учасників АТО. Центр діятиме за принципом єдиного вікна і буде допоміжним органом, відповідальність за роботу якого бере на себе облдержадміністрація”.

Аналогічні центри будуть створені в кожному районі. Сергій Кузьменко вже підписав відповідне розпорядження.

Думки волонтерів щодо роботи центру розійшлися. Але всі погодилися, що неоціненний досвід Вадима Нікітіна є незамінним при організації роботи такого Центру. Вадим Нікітін відвіз в АТО понад 150 тонн гумдопомоги. Він працює з багатьма батальйонами, знає хлопців і їхні сімї в лице. Волонтери одноголочно вирішили, що Вадим Нікітін очолить цей центр.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар