Олександрійські волонтери утеплили блокпост прикордонникам (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Волонтери громадського формування «Славутич» Сергій Качинський, Олександр Воропаєв та Дмитро Шаблов доправили допомогу в Донецький прикордонний загін, а саме в Березове на один з передових блокпостів на українських військових. До речі, блокпост є першим пунктом оборони українських військ.

Саме там волонтери зустріли земляка-прикордонника Володимира Конюшенка та допомогли бійцям з утепленням та гідроізоляцією блокпоста та дотів.

Що ж до допомоги то було доправлено шурупи, цвяхи, провід, скоч, вилки та розетки, ізоляційну стрічку, піну монтажну – 10 шт., плівка – 100 м² скоби, мішки – 100 шт., буржуйку, 2 туристичних матраци, продукти харчування та питну воду.

«По приїзду на блокпост ми виконали роботи по утепленню та гідроізоляції блокпоста та дотів, але ще залишається необхідність в продовженні аналогічних робіт, але тепер вже з бліндажами, також для бійців треба буде встановити буржуйку.» – розповів про ситуацію волонтер ГФ «Славутич» Олександр Воропаєв.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар