Кіровоградців запрошують у проект “Енергія Євромайдану”

До уваги громадських активістів, ГО «Центр Громадянських Ініціатив» за підтримки міжнародного фонду «Відродження» оголошує про старт проекту «Енергія Євромайдану в малі громади. Центр». Про  це повідомляють “Громадські ініціативи України”.

Події Революції Гідності активізували багатьох суспільно-активних людей, які розуміють, що необхідно втілювати зміни на місцях, у селах, містечках, селищах. Проте часто для втілення цих змін у них не вистачає знань та інструментів. 

Якщо ти громадсько-активн(ий/на), проживаєш у селах, селищах, містечках Вінницької, Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей, маєш сформовану ідею-ініціативу для змін у місці, де проживаєш та хочеш реалізувати її – тобі до нас.
В проекті візьмуть участь найбільш вмотивовані та активні. Для них проект передбачає двохденний навчальний семінар, консультації кращих тренерів, участь у підсумковій конференції.

Теми навчальних семінарів:
— Громадська організація: від створення до ефективної роботи
— Популяризація соціальних ініціатив серед мешканців, залучення прихильників та співпраця зі ЗМІ
— Підготовка проекту: від ідеї до дії.
— Практичний менеджмент та фандрейзинг для втілення ідей в громадах.

Після семінару, заручившись підтримкою консультантів, впродовж двох місяців, учасники готуватимуть власні проекти. Підсумком проекту стане конференція, де учасники зможуть представити власні здобутки та поділитися досвідом.

Приходьте до нас з ідеєю – і ви підете з готовим проектом. Семінар буде відбуватися в Києві 7-8 листопада. Організатори покривають витрати на проживання та харчування під час семінару. Важливо: дорожні витрати учасникам не компенсуються.Для участі у проекті потрібно заповнити АПЛІКАЦІЙНУ ФОРМУ до 23:59 години 18 жовтня.

Про результати відбору та інші організаційні деталі ми повідомимо 26 жовтня.

Приходьте до нас з ідеєю – і ви підете з готовим проектом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар