Нетверезий іноземець пропонував хабар патрульним у Кропивницькому

У неділю, близько 2-ї години, на вулиці Велика Перспективна патрульні зупинили автомобіль Audi A6 за порушення правил дорожнього руху. Водій-іноземець, як згодом з’ясувалося, був напідпитку і пропонував поліцейським хабар, аби ті відпустили його.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Під час перевірки документів охоронці порядку виявили у водія – громадянина Індії, ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Чоловік погодився та зізнався, що вживав алкоголь.

“Результат огляду на стан сп’яніння показав – 1,22 проміле алкоголю в крові, що у 6 разів перевищував допустиму норму.

Після проходження огляду, громадянин запропонував поліцейському 100 доларів США, аби ті не притягали його до відповідальності та відпустили. Намагався “виручити” чоловіка і пасажир автомобіля Audi, який теж пропонував патрульному хабар.

У результаті патрульні склали на горе-керманича протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. А у зв’язку з пропозицією неправомірної вигоди, поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу”.

Нагадаємо, кропивничанин намагався “відкупитися” від патрульних.

Читайте також: П’яний водій ледь не збив пішохода у Кропивницькому

Неправомірна вигода

Іноземець напідпитку пропонував патрульним хабар, аби ті відпустили його У неділю, близько 2-ї години, на вулиці Велика Перспективна патрульні зупинили автомобіль Audi A6 за порушення правил дорожнього руху.Під час перевірки документів охоронці порядку виявили у водія – громадянина Індії, ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Чоловік погодився та зізнався, що вживав алкоголь.Результат огляду на стан сп’яніння показав – 1,22 проміле алкоголю в крові, що у 6 разів перевищував допустиму норму.Після проходження огляду, громадянин запропонував поліцейському неправомірну вигоду в сумі 100 доларів США, аби ті не притягали його до відповідальності та відпустили. Намагався "виручити" чоловіка і пасажир автомобіля Audi, який теж пропонував патрульному хабар. У результаті патрульні склали на горе-керманича протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. А у зв'язку з пропозицією неправомірної вигоди, поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу.#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Понеділок, 27 січня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар