Папілома – там, де ослаблений імунітет!

Як виглядає папілома знає, напевно, кожен. Звисаюча, схожа на бородавку випуклість на «ніжці» або з широкою основою до 1-2 см з нерівною поверхнею є проявом вірусної інфекції шкіри.

Найчастіше ВПЛ (вірус папіломи людини) вражає людей з ослабленою імунною системою. Він також є ознакою супутніх захворювань в організмі і сигналізує про можливі порушення обміну речовин, гінекологічні захворювання, хвороби нирок, запущені гастрити і коліти.

При появі бородавок і папілом потрібно відразу звернутися до лікаря, а не чекати збільшення їх числа і розмірів. Адже бувають випадки, коли папіломи можуть з’являтися десятками, а іноді навіть і сотнями! В практиці дерматологів медичного центру «ДокторПРО» такі випадки не поодинокі.

Папіломи на тілі вимагають дбайливого ставлення, їх небезпечно травмувати, так як є небезпека переродження в онкозахворювання.

Для того щоб позбавитися проблеми з папіломами, необхідно здати аналіз на вірус папіломи людини, пройти курс противірусної терапії, а новоутворення, що вже з’явились – видалити.

Досвідчені дерматологи медичного центру «ДокторПРО», успішно практикують лікування ВПЛ та проводять радіохвильове видалення доброякісних новоутворень на шкірі таких як, папіломи, кондиломи, бородавки.

Радіохвильове видалення – це унікальний безконтактний метод розрізу і коагуляції м’яких тканин за допомогою радіохвиль високої частоти (3,8-4,0 МГц). Таке видалення не супроводжується механічним руйнуванням клітин і некрозом навколишніх шарів. Після радіохвильового видалення на шкірі рубці не залишаються!

До уваги любителів солярію!
Маленькі нешкідливі папіломки на Вашому тілі під впливом ультрафіолету можуть, з досить великою ймовірністю, переродитися в меланому – злоякісну пухлину шкіри. На жаль, темп захворюваності на рак шкіри в останні роки дуже виріс, а, крім того, меланома стала частіше зустрічатися і у молодих людей. Отож, дерматологи закликають всіх, хто виявив у себе на шкірі незрозумілі новоутворення які до того ж ростуть, змінюють контури, колір та наповнюються рідиною – негайно звернутися до лікаря!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар