У Новорічну ніч порядок у Кропивницькому охоронятимуть близько сотні поліцейських

У Кропивницькому на головній площі міста охорону публічного порядку у новорічну ніч забезпечуватимуть більше 20 поліцейських. Окрім того, на вулицях патрулюватимуть близько півсотні працівників поліції та 35 представників Нацгвардії.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУ НП області.

Загалом під час заходів із нагоди святкування Нового року до забезпечення публічного порядку буде залучено кілька сотень правоохоронців.

У ніч із 31 грудня на 1 січня на території області заплановано проведення 23 масових заходів. За попередніми даними, участь у них візьмуть близько 11 тисяч громадян. За дотриманням правопорядку безпосередньо під час святкувань слідкуватимуть майже 130 поліцейських.

Окрім того, до патрулювання у населених пунктах області залучать 175 поліцейських та 35 нацгвардійців.

“Поліцейські звертаються до громадян із проханням – під час участі у святкових заходах, у місцях масового відпочинку та перебування людей – ставитися один до одного з повагою і розумінням, дотримуватися правопорядку та заходів безпеки, а також виявляти пильність.

Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером “102”.

Нагадаємо, кропивничанин вкрав янгола з різдвяного вертепу і розгулював із ним по залізничному вокзалу.

Читайте також: У філармонії пройдуть вечори духовної музики “Різдвяні передзвони”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар