Виконавці скандальної пісні про Гонтареву виступлять у Кропивницькому

© ВВС

У Кропивницькому анонсували концерт Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки. Зазначимо, в одному з крайніх випусків “Вечірнього кварталу” гумористи разом з хором Верьовки фактично висміяли підпал будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Їхній концерт запланований на 13 січня у рамках вечорів духовної музики “Різдвяні передзвони” в обласній філармонії.

Як пише Радіо Свобода, пісню про інцидент виконували співачки Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий. Зокрема прозвучали наступні рядки: “Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала”, “Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича (Ігоря Коломойського – ред.)”, “Мораль проста — хата згоріла зі стида”, “Люди вогонь побачили – допомагати почали, відра схопили й прибігли, у вогонь соляру плескали”.

2ddde627f45b0c3da00aa70a2886a43c.jpg

Після інциденту міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський попросив вибачення у Гонтаревої. Остання назвала подію “соромом”, вказавши, що у цивілізованому суспільстві неможливо уявити, щоб хтось “насміхався над людським горем”. Український олігарх Ігор Коломойський, про якого у “пісні” теж неопосередковано згадували, прокоментував номер фразою “браво” і зазначив, що найдужче йому сподобалася фраза “Валерія думає на Валерича”.

Читайте також: У філармонії пройдуть вечори духовної музики “Різдвяні передзвони”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар