Мешканці Кіровоградщини отримали push-повідомлення за спожиту електроенергію

51 тис. жителів Кіровоградщини отримали push-повідомлення в Приват24 з рахунками за спожиту у жовтні електроенергію. Енергетики та банкіри радять кропивничанам не чекати на паперові платіжки аби сплатити за світло, а просто натиснути на кнопку у повідомленні та миттєво оплатити рахунок.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби банку.

“Отримані в Приват24 повідомлення – нагадування про необхідність вчасної сплати. Сума вказується енергопостачальною компанію на основі актуальних показників, про які їх завчасно сповістили клієнти, – розповідає Артем Чайка, керівник Напрямку платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. –  У разі їх відсутності, у повідомленні вказана середня сума, яку рекомендовано компанією до сплати. Її можна поміняти власноруч у Приват24, вказавши актуальні показники та суму. Головне – заповітна кнопка. Натиснув і оплатив. Швидко, зручно, і майже без комісії, яка становить всього 1 гривню. А клієнти – власники пенсійної картки ПриватБанку, взагалі оплачують без комісії”.

Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія долучилася до сервісу ПриватБанку “Швидко оплатити”. Послуга надає можливість жителям Кіровоградщини здійснювати оплату за спожиту електроенергію карткою будь-якого банку, безпосередньо з сайта компанії.

Оплачуючи послугу з сайта, слід лише натиснути кнопку “Оплата”. Потім обрати – “ПриватБанк”, навіть якщо Ви оплачуєте карткою іншого банку. Далі вводимо свій особовий рахунок, після чого відкривається “Єдина квитанція”, в якій обираємо оплату за електроенергію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар