У 2020 році на Суспільному може з’явитися проєкт кропивницьких мандрівників

Тревел-проєкт кропивницьких активістів «Недалечко» пройшов відбір конкурсу «Створюй із Суспільним» від UA: Суспільне мовлення. Проєкт, який презентує локальний туризм, запропонують до грантового фінансування міжнародними партнерами.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

“Це, звісно, ще не цілковита перемога, але шанси стрімко зросли і зараз дуже високі. Ми нещодавно захистили проєкт перед столичною комісією і виявилось, що наша боротьба за першість була недаремною. Тепер наше “Недалечко” запропонують для грантового фінансування спільно з міжнародними партнерами Суспільного. Попереду – тривала робота у супер-команді. Хочеться якнайшвидше спланувати знімальний процес і вирушити на локацію”, – розповів один зі співавторів Дмитро Семенюк.

Відбір проходив у кілька етапів: регіональні офіси Суспільного проводили збір пропозицій, їх технічну перевірку на відповідність усім вимогам конкурсу, а також пітчинг проєктів. Так було відібрано 70 проєктів, запропонованих до захисту.

Із них захист перед конкурсною комісією у Києві пройшли лише 34.

02f87ea48569f4b8b20fd97647be8b67.jpg
18 обраних ідей проєктів реалізують упродовж 2020 року за фінансової підтримки Суспільного мовника України.

Ще 16 ідей (серед них і “Недалечко”), що також набрали потрібну кількість голосів членів комісії, запропонують до реалізації спільно з міжнародними партнерами (за грантової підтримки).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар