Учасниця реаліті “Громада на мільйон” з Новоукраїнки змушуватиме водіїв відмовитися від автівок

© Громада на мільйон

Цієї неділі о 9:45 глядачі “1+1” побачать фінальний випуск нового сезону соціального реаліті “Громада на мільйон. Спеціалісти”. Досвідом обміняються молодіжні працівники: Зорина Федорчук з Новоукраїнки на Кіровоградщині вирушає до української Швейцарії – Тячівської громади в Закарпатській області, де вона влаштує екологічний флешмоб. А до її міста прямує Сергій Гирич, якого називають закарпатським Мессі.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Зорина Федорчук – головна спеціалістка відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради. Склад громади: місто Новоукраїнка та 11 навколишніх сіл. Кожен активний школяр громади – депутат парламенту дітей та молоді. Від участі у проекті Зорина прагне отримати новий досвід та перейняти ідеї, що допоможуть якомога активніше втілювати молодіжні ініціативи.

1372b4bd59a2a7dc8be665d03482e30d.jpg

Сергій Гирич – головний спеціаліст управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Тячівської міської ради. Об’єднана територіальна громада включає в себе 4 села та саме місто Тячів. У 2017 році тут відкрили спортивну арену, кожен навчальний заклад має свій спортивний майданчик, а гості громади називають її українською Швейцарією. Сергій сподівається на плідну співпрацю між двома громадами після завершення проекту.

4c6dfd558b7b8d8df6adc49a6be1b8e9.jpg

“Фінальний випуск реаліті «Громада на мільйон. Спеціалісти» обіцяє бути одним із найбільш яскравих та насичених. Учасники мають проявити свою креативність, вміння працювати в команді та згуртовувати людей навколо. Спеціалістка з Новоукраїнської громади Зорина Федорчук зупинить весь транспорт у Тячівської ОТГ. Так вона буде влаштовувати екологічний флешмоб. А тим часом її колега Сергій Гирич із Закарпаття буде організовувати змагання скейтерів і ролерів у громаді на Кіровоградщині”.

Чи зможуть Зорина та Сергій згуртувати мешканців громад і вразити їх масштабними заходами, дивіться 3 листопада о 9:45 у реаліті “Громада на мільйон. Спеціалісти” на 1+1.

Нагадаємо, делегація з Новоукраїнської ОТГ взяла участь у саміті ЮНІСЕФ.

Читайте також: Як виглядає новий скейт-парк у Новоукраїнці

5066e156b2dad9d34edc8b8f464700c5.jpg

f91b6c2a01a9b9e03289ea975e82ab5c.jpg

***
Виробництвом проекту «Громада на мільйон. Спеціалісти» займається 1+1 Продакшн за підтримки програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), за ініціативи партнера програми DOBRE – Українського кризового медіа-центру.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр; Social Boost; Фундація підтримки місцевої демократії (FSLD/FRDL); Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща; Національний Демократичний Інститут (NDI). Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар