Завтра відкриється громадський простір “Krop:Hub” (ПРОГРАМА)

Завтра, 19 жовтня, о 12:00 у Кропивницькому відбудеться мегамарафон-відкриття багатофунціонального громадського простору “Кропхаб”. Він діятиме як простір, де можна презентувати свою творчість, навчитися новому, долучитися до благодійних ініціатив також допомагатиме військовим ресоціалізуватися, відчувати й надалі себе потрібними і бути при цьому не окремо, а разом з громадою.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

У рамках мегамарафону-презентації на гостей чекає:

  • 12:00 – урочисте відкриття за участі оркестру третього полку
  • 12:30-13:30 – майстер-клас зі стилю від Доброstore та дефіле від дизайнера Аліни Бурко, майстер-класи для дітей від волонтерів та військових, презентація сувенірної військової символіки «ВОЇН». Виробник із Кропивницького, волонтер Ігор Толмачов представить свою продукцію: колекцію сувенірних магнітів у вигляді нарукавних знаків військовослужбовців.
  • 14:00-15:00 – благодійний аукціон. Серед лотів: картини кропивницьких художників, волонтерів, військових та тих, кого війна змусила покинути рідну домівку, прилад нічного бачення, керамічні колекційні ляльки, патефон, радіола, аутентичні елементи декору та інше.
  • 15:30-17:00 – презентація роману Василя Шкляра «Характерник».
  • 17:00-23:00 – музично-поетичний марафон за участі гуртів Аква Віта, Dryхмара, Партиз&нBAND, Гурт Місто Доріг, Колі Папуші, Компоту та кращіх поетів міста.

“У цей день у Вас є унікальна можливість не тільки весело провести час, а й долучитись до дійсно важливої для нашого міста ініціативи!

Чекаємо саме на Вас !!

Ідейні батьки проекту ГО “Серця Матерів Кіровоградщини”, ГО “ЦРВ “Коловорот”, ветерано-волонтерський центр #СМАйЛ, Асоціація жінок України ДІЯ”.

Адреса закладу: вулиця Преображенська, 2 (Будинок побуту, І поверх, з боку вулиці Острівської).

“У День Захисника України прийнято вітати військових, ветеранів, дарувати їм подарунки. Але цього року ветерани і волонтери також приготували для нашої громади, для міста подарунок до свята, – розповідає співкоординаторка Кропхабу, волотерка ГО “Серця Матерів Кіровоградщини” Інна Колпак. – І таким подарунком буде новий, затишний громадський простір, в самому центрі міста. Тут можна буде влаштовувати концерти і благодійні розпродажі, проводити тренінги і просто зустрічатись всім разом. Тут буде затишно як вдома”.

Нагадаємо, кропивницька волонтерка отримала відзнаку від МВС.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар