Водія, який збив на смерть жінку на Старій Балашівці, судитимуть

скріншот з відео

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування щодо 28- річного водія, який збив на смерть на 51-річну жінку на Старій Балашівці в Кропивницькому. Обвинувальний акт направлено для розгляду до суду.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби прокуратури Кіровоградської області.

Нагадаємо, 6 червня, на Старій Балашівці водій “Toyota Corolla” виїхав на зустрічну смугу, вилетів на тротуар, зніс паркан і збив  жінку. Потерпілу доправили в лікарню, де через декілька годин вона померла. Винуватець утік із місця події.

Як зазначають патрульні, під час втечі автівка підозрюваного рухалася на неймовірній швидкості, наражаючи інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Як пізніше показала експертиза, чоловік був п’яний – рівень алкоголю в його крові у 7 разів перевищував допустиму норму. Його затримали за межами міста й арештували на два місяці без права внесення застави.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) та ч. 1 ст 135 ( залишення в небезпеці) КК України.

За це водієві загрожує 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, рятувальника з Вільшанки судитимуть за п’яне кермування і двох загиблих підлітків.

Читайте також: В Олександрії ймовірно п’яний водій збив жінку на смерть

Поширити:

Залишити коментар:

коментар