Село з Кіровоградщини пройшло у півфінал всеукраїнського конкурсу

@ AgroPortal.ua

Село Головківка Приютівської ОТГ зайняло друге місце у рейтингу IV Всеукраїнського конкурсу “Неймовірні села України 2019”.  Свої бізнес-плани подали 115 сіл з усіх її областей країни.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт Приютівської ОТГ.

До півфіналу ввійшло 11 сіл – за результатами онлайн голосування 10 та 11 місце отримали однакову кількість балів. За село Головківка віддало більше 12 тисяч голосів. Всього на конкурс свої бізнес-плани подали 115 сіл України з усіх її областей.

До 31 липня члени Експертної ради конкурсу відбиратимуть п’ятірку півфіналістів, які пройдуть у фінал. Оцінюватимуть бізнес-плани конкурсантів за 100-бальною шкалою.

Довідково:  мета конкурсу: сприяти взаємодії дрібного і середнього бізнесу та органів місцевого самоврядування на селі для підтримки розвитку сільських територій та громад, популяризувати життя у селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села.

Конкурс проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, компанії “Бейкер Тіллі Україна”, Освітнього проекту “Агрокебети”, журналу Agroexpert.

Нагадаємо, Приютівська ОТГ отримає від держави гроші на реалізацію мистецького проекту.

Читайте такожТри громади з Кіровоградщини виграли кошти на створення та оновлення ЦНАПів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар