У Кіровоградській області можуть реалізувати пілотний проект із реабілітації ветеранів війни

Ідею реалізації пілотного проекту соціально-психологічної реабілітації АТОвців на Кіровоградщині підтримала очільниця Міністерства у справах ветеранів, кандидат у народні депутати від партії “Європейська солідарність” Ірина Фріз. Проект передбачає створення реабілітаційних центрів в усіх районах області.

“Під час зустрічі в вашому шпиталі ми мали можливість обговорити пілотний проект, для того, щоб створити в кожному райцентрі реабілітаційний центр”, – повідомила вона 18 липня, перебуваючи у Кропивницькому і додала, партія “Європейська Солідарність” готова взяти на себе відповідальність за вирішення проблем військових та їхніх родин і далі захищати їхні інтереси у законодавчій гілці влади.

66752d8562354883fe2d252363344087.jpg

“Сподіваємося, нарешті забезпечення ветеранів буде на гідному державному рівні. Адже це дуже особлива категорія, яка потребує особливих підходів, – зазначила координатор центру медико-психологічної реабілітації “Компас” Анна Колєва.

У разі старту проекту, його базовими підрозділами стануть обласний госпіталь для ветеранів, Центр медико-психологічної реабілітації “Компас” і Центр допомоги учасникам АТО\ООС при обласній раді.

Нагадаємо, російський суд продовжив арешт українським морякам до осені.

Читайте також: Кропивницький пси-тур підкорив дві найвищі вершини України

4db733fbba0bd94c58dfc7137677cf16.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар