Кузьменко розповів про мільярдні інвестиції у розвиток Кіровоградщини

Сергій Кузьменко прозвітував про свою роботу на посаді голови Кіровоградської ОДА, яку він займав із 16 вересня 2014 року до учора, 11 червня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту Кіровоградської ОДА.

За цей час, за його словами, вдалося реалізувати чимало хороших ініціатив. Зокрема, оновили дитячу обласну лікарню, побудувавши справжнє дитяче містечко, придбали новітнє обладнання; створили освітні округи з опорними школами, придбали 65 шкільних автобусів та сучасне обладнання; почався ремонт корпусів 3-го окремого полку спецпризначення;  понад десять тисяч АТОвців із Кіровоградщини отримали земельні ділянки, а в обласному госпіталі для ветеранів війни зробили капітальний ремонт.

“За 1730 днів моєї роботи на посаді голови облдержадміністрації в охорону здоров’я Кіровоградщини було інвестовано майже 1 мільярд гривень. Приблизно такий же показник інвестицій в освіту. В інфраструктуру, будівництво доріг інвестували 3 мільярди гривень”, – повідомив Сергій Кузьменко.

Він подякував представникам мас-медіа області за висвітлення роботи облдержадміністрації протягом його каденції і усім жителям Кіровоградщини за співпрацю.

Нагадаємо, після звільнення Кузьменка Кіровоградську ОДА тимчасово очолив колишній заступник Сергій Коваленко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар