На Кіровоградщині відкрили ще один сервісний центр “Open Space”

У Малій Висці урочисто відкрили сервісний центр “Open Space”, ключовим завданням якого є надання громадянам швидких і доступних послуг у сфері державної реєстрації.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної юстиції.

“У центрі громадяни зможуть швидко й без зайвої витрати часу отримати низку послуг, які стосуються сфери державної реєстрації. Робота в офісі побудована за європейським зразком, а тому подача заяв або видача документів триватиме максимум півгодини”, – розповів про переваги сервісу керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул.

0fe28d6b1b89cd58341e7e2997c2808b.jpg

В офісі “Open Space” за пришвидшеною процедурою можна буде отримати низку послуг. Зокрема, подати заяву на зміну імені або державну реєстрацію шлюбу, отримати повторні свідоцтва і витяги з державного реєстру

“Сервісний центр діє у приміщенні щойно відремонтованого Маловисківського районного відділу ДРАЦС, що знаходиться за адресою вулиця Містечкова, 40. Упродовж року плануємо відкрити ще два офіси – в Олександрії та Олександрівці”, – окреслив плани на найближче майбутнє Вадим Гуцул.

Нагадаємо, у червні 2018 року в Кропивницькому відкрили перший офіс “Open Space”. На той момент Кіровоградщина стала четвертим регіоном в Україні, де громадяни змогли зокрема зареєструвати народження дитини, подати заяву на шлюб або розлучення за спрощеною процедурою.

742e275f6bfac562a102a67399f0323c.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар