У Кропивницькому відбудеться четвертий благодійний турнір із Бейблейду

© Юлія Мартинюк

У суботу, 30 березня, у Кропивницькому відбудеться четвертий благодійний турнір з Бейблейду. Під час турніру збиратимуть кошти для облаштування Центру соціальної адаптації військових “СМАйЛ”. Для участі потрібна завчасна реєстрація.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку ТРЦ Depo’t center у Facebook.

Бейблейд (іноді скорочують до бей (Bey), або блейд (Blade) — іграшка, яку першою почала виготовляти японська компанія Tomyу липні 1999 року. Схожа на традиційну японську дзиґу. Час появи бея пов’язаний із виходом на екрани аніме-серіалу “Бейблейд”.

© Асоціація жінок України ДІЯ. Кропивницький

Гра відбудеться на 4 поверсі ТРЦ Depo’t center у “ІгроБумі”. Взяти участь коштує 50 грн. Для дітей учасників АТО/ООС, загиблих в АТО/ООС, дітей з особливими потребами – за наявності посвідчення участь у грі безкоштовна. На переможців чекають подарунки.

Турнір благодійний і всі внески використають на облаштування Центру адаптації для ветеранів АТО “СМАйЛ”.

Почитати правила і зареєструватися можна за посиланням.

Реєстрація і отримання власного номера розпочнеться 0 10:00, а початок гри об 11:00.

Зазначимо, що перший турнір із Бейблейду відбувся у середині жовтня 2018 року. У ньому взяли участь близько 250 блейдерів. Тоді для “СМАйлу” зібрали близько 11 500 грн. Під час другого турніру назбирали близько 7500 грн. На третіх змаганнях додалося ще 10 тисяч гривень.

Читайте також: Екскурсію в майбутнє адаптаційного центру для військових “СМАйЛ” провели у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар