В Олександрії розпочав роботу ізолятор тимчасового тримання

Після проведення поточного ремонту в Олександрії відновив роботу ізолятор тимчасового тримання. Тепер правоохоронцям не потрібно буде витрачати час та долати відстань для транспортування спецконтингенту в інші ІТТ, які знаходяться в Знам’янці, Світловодську і Кропивницькому.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУ НП області.

У рамках реконструкції спецустанови здійснено оновлення внутрішнього оздоблення камерних та адміністративних приміщень, замінено двері, вікна та підлогу в адмінблоці ізолятора, проведено ремонт покрівлі адміністративного блоку, посилено фундамент будівлі ІТТ, замінено стелю, освітлення та систему охоронно-попереджувальної сигналізації.

8e7409433f2cafd4ab743ccacb8c0383.jpg

“Ліміт наповнення ізолятору тимчасового тримання складає 24 місця. Окрім 10 камер, спецустанова містить 2 слідчих кімнати, кімнати для проведення обшуку, підігріву їжі, душову, санвузол для персоналу та комори для зберігання речей утримуваних, білизни.

Норми забезпечення осіб, які будуть поміщені в ІТТ, та умови для роботи особового складу зараз відповідають вимогам сьогодення”, – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Уже з 25 лютого ізолятор тимчасового тримання в Олександрії розпочав свою роботу.

Нагадаємо, поліція Кіровоградщини отримала 4 нові службові автомобілі. Зокрема, рота поліції особливого призначення ГУНП в області отримала два фургони Ford із системою відеоспостереження, відеореєстрації та GPS навігацією. Ще один Ford передали ізолятору тимчасового тримання №1 (Кропивницький). Автомобіль “Fiat”, обладнаний для транспортування спецконтингенту (підозрюваних, обвинувачених та підсудних), отримав ІТТ №4 (Знам’янка).

e4145adc8563baa4c2c34da669c6c6a7.jpg

e9d127c70ef517e5d342a5e48a6ad7d5.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар