Що не можна дарувати до Дня закоханих

© Pexels

Святкування Дня Закоханих перетворилося у добру традицію. У День Святого Валентина пари намагаються заявити про свої почуття, і, частіше за все, вони роблять це з допомогою подарунків і усіляких приємних сюрпризів. Та не кожен сюрприз здатен зміцнити стосунки. Деякими речами можна розчарувати та навіть образити кохану людину.

Пише 1+1, повідомляє Перша електронна газета.

1. Подарунки на релігійну тематику. Знавець із етикету радить уникати подарунків двозначного характеру, адже вони можуть зачепити певні переконання та принципи вашого партнера.

319e2b2ef2295693e00aeb213bf7778e.jpg

2. Гострі предмети. Гострі, колючі і ріжучі предмети вважаються символом сварки і навіть ворожнечі. До прикладу, не варто дарувати на свято закоханих кухонні набори, в які входять ножі та виделки.

3. Дорогі подарунки. Інколи занадто дорогі речі, куплені у подарунок, можуть образити вашу половинку. Нині у тренді серед молоді дарувати враження. Нехай ваш ваш подарунок, до прикладу, романтична подорож або похід у ресторан, викличе лише позитивні емоції.

c00d72adc83fb0bf512199544f576c1f.jpg

4. Годинник вважають провісником розлуки або навіть смерті. Це необхідний аксесуар, проте небажаний подарунок для тих, хто вірить у прикмети. Продавці годинників бідкаються, що українці занадто забобонні. Клієнтів часто доводиться запевняти, що такий подарунок не принесе біди.

5. Банальні подарунки. Традиційні листівки, квіти та цукерки – класика на День закоханих, однак якщо ви справді хочете здивувати свого партнера, подумайте, чого б він найбільше хотів. Будьте уважними до своїх половинок. Звертайте увагу на усе, що подобається вашому партнеру.

1c17c14f6ebbe4bf4cd5b16599a36049.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар