Червоно-чорний прапор пропонують піднімати біля комунальних установ Новгородківського району

Учасник російсько-української війни Богдан Кляцький ініціював підняття червоно-чорного прапора біля комунальних установ Новгородківського району. Відповідна петиція з’явилася на сайті районної ради 28 січня, наразі вона зібрала більше половини необхідної кількості голосів.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі районної організації ВО “Свобода”.

Як зазначено у тексті петиції, враховуючи набуте значення червоно-чорного стягу, який об’єднує покоління борців за Україну – воїнів УПА, членів ОУН, героїв Революції Гідності і новітньої російсько-української війни, пропонується підіймати червоно-чорний прапор та підтримувати його у належному стані біля приміщення Новгородківської районної ради.

Окрім того, чоловік пропонує підіймати червоно-чорний прапор біля будівель комунальних підприємств, установ та закладів, що знаходяться на території Новгородківського району, у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, 20 серпня 2016 року на центральній площі Кропивницького, воїни окремої роти 17 окремого мотопіхотного батальйону встановили червоно-чорний прапор. Також стяг майорить на площі перед будівлею міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар