Мешканців Кіровоградщини запрошують до участі в онлайн-вікторині про Європу

© IGate.com.ua

Чи впевнені ви, що знаєте все про Європу? Представництво ЄС в Україні запрошує спробувати себе у вікторині на тему Європи та Євросоюзу. Учасники зможуть перевірити свої знання а найуспішніші з них отримають сувеніри: флешки, футболки, кепки та багато іншого.

Про це Першій електронній газеті повідомили організатори.

Пройти Євровікторину можна на сайті www.euroquiz.org.ua.

Тепер Вікторина триватиме 6 місяців та розбита на 5 тематичних блоків! 200 найуспішніших учасників отримають відзнаки та спеціальні подарунки.

І це ще не все! Всі учасники можуть заробляти внутрішню валюту вікторини (квізкоіни) та обмінювати її на численні сувеніри від Представництва ЄС.

Що? Всеукраїнська онлайн-вікторина про ЄС

Де? https://euroquiz.org.ua/

Коли? Грудень 2018 – червень 2019 років

Організатори підготували дві категорії питань: для учасників до 14 років та старших за цей вік. Усі без виключення учасники, які пройдуть 5 раундів вікторини, зможуть отримати електронний сертифікат про участь у Євровікторині і дізнатися нові вражаючі факти про ЄС.

Долучайтеся! Грайте! Перемагайте!

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті www.euroquiz.org.ua.

Довідкова інформація: Проект «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавцем проекту виступає ГО «Фундація «Відкрите суспільство».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар