Які проекти реалізують цього року на Кіровоградщині за кошти ДФРР

© decentralization.gov.ua

Цього року на Кіровоградщині за кошти ДФРР продовжать реалізацію п’яти важливих проектів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту Кіровоградської ОДА.

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання обласної комісії з оцінки та проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

У 2018 році за кошти ДФРР в області фінансувалось 9 інвестиційних проектів, з яких 3 виконано і об’єкти введено в експлуатацію, реалізацію ще 1 буде дофінансовано з місцевого бюджету. Решта проектів – перехідні, потребують коштів ДФРР.

Члени комісії на засіданні затвердили перелік перехідних інвестиційних проектів, що підлягають дофінансуванню з ДФРР цього року. Перелік буде направлено Мінрегіону України.

Зокрема, заплановано продовжити реалізацію 5 важливих проектів: реставрацію будівлі Олександрійського міського будинку культури, реконструкцію загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Побузької селищної ради Голованівського району, реконструкцію Новопразької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Олександрійського району, реконструкцію комунального закладу “Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2” міста Кропивницький та будівництво Долинського групового водопроводу.

Потреба коштів для виконання робіт на зазначених об’єктах у 2019 році – понад 79 мільйонів гривень. Більше 71 мільйона гривень від необхідної суми складуть кошти ДФРР, решта – співфінансування з місцевих бюджетів.

0715cfb5468fc7c9953039b8632156b4.jpg
© kr-admin.gov.ua 
Поширити:

Залишити коментар:

коментар