Попри негоду, громадський транспорт у Кропивницькому працює стабільно, – Вергун

© Юлія Мартинюк

Пасажирський транспорт у Кропивницькому курсує у звичному режимі – ніяких обмежень руху маршруток, автобусів чи тролейбусів не вводили. Проте є ділянки, де рух критично ускладнений. Але основні автошляхи міста мають розчистити від снігу вночі.

Про це Першій електронній газеті повідомив начальник управління транспорту, нині в.о. заступника міського голови Олександр Вергун.

За його словами, рух пасажирського транспорту значно ускладнений, проте жодних обмежень не вводили.

“Я щойно повернувся із селища Нового. Дорога до мікрорайону більш-менш нормальна, намети не утворилися. Гірша ситуація на території самого селища. Але автобуси №274 курсують.

До кінцевих зупинок не доїжджають автобус №123 на Завадівці та маршрутка №126 на Кущівці. Але увечері вся комунальна техніка виїде на розчистку міста – завтра зранку ситуація нормалізується”, – розповів Олександр Вергун.

Приватні перевізники підтверджують інформацію в.о. заступника міського голови і додають, що маршрутки сьогодні курсують за звичним графіком.

За словами одного із керівників фірм-перевізників, маршрутки не можуть рухатися на вул. Кульчицького, біля залізничного вокзалу, на вул. Жадова та Автолюбителів, а також на мікрорайонах Завадівка та Катранівка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар