Онкохворому мешканцю Суботців збирають кошти на лікування

29-річний Родіон Дубінін – житель села Суботці, що на Кіровоградщині, потребує термінової фінансової допомоги для боротьби з онкологічним захворюванням. Чоловіка мучать нестерпні головні болі, які провокує пухлина, що проросла в мозок. Наразі на лікування треба знайти 178 000 грн. У його родини немає таких коштів, тому вони звертаються за допомогою до небайдужих.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляє Перша електронна газета.

Неходжкінську лімфому Родіону діагностували навесні 2018 року. Тоді він пройшов повне обстеження в Інституті раку у Києві, а згодом – лікування в одній з приватних столичних клінік. Хвороба відступила лише ненадовго, і за кілька тижнів знову впав рівень лейкоцитів та гемоглобіну.

«Радіку стало гірше, жахливі головні болі, блювота, запаморочення, він знову проходив лікування в клініці. При здаванні аналізів кісткового мозку, виявлено, що клітини пухлини зачіпають головний мозок. Був створений консиліум лікарів, онлайн-консиліум з лікарями з Ізраїлю і Америки. Було ухвалене рішення – додаткова хіміотерапія із застосуванням нових препаратів. Йому капали кров, піднімали лейкоцити. Потім прокапали хімію, але хвороба не відступила, знову почалися сильні головні болі, лікар призначив 15 опромінень, ми їх зробили, йому стало значно краще. Виписали додому», – розповідає подруга Родіона.

Та на початку січня чоловік знову відчув себе зле. Стан погіршився настільки, що у молодого чоловіка фіксували дві клінічні смерті.

«Лікар сказала, що результати МРТ невтішні, ракові клітини ростуть і їх треба терміново зупинити, нам треба назбирати мінімум 178 000 грн, зараз Радік вдома на обезболюючих препаратах з сильними головними болями, грошей у нас нема. У нас вже немає, де взяти, що можна було продати, продано, кредити взяті, сподіваємося на ваше розуміння і допомогу. Допоможіть нам будь ласка, кожна гривня нам дорога», – просить подруга Родіона.

Реквізити для допомоги:

Номер картки ПриватБанку: 4731 2196 1075 4669, Величко Анжела Михайлівна

Група для допомоги у соціальній мережі Facebook “Помощь Радику Дубинину“.

e36badf8efe488532742952744515864.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар