Чому автобус №130-А ще не їздить до онкодиспансеру

Комунальний автобус №130-А не їздить повз онкодиспансер, незважаючи на оголошення на сайті міськради. Щоб їздити за новою схемою, КП “Електротранс” необхідно належним чином оформити усі документи. Попередньо, повз онкодиспансер автобус почне їздити 14-15 січня.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

9 січня на офіційному сайті міської ради з’явилося повідомлення про зміну схеми руху автобуса №130-А.

“Відтепер автобуси курсуватимуть до онкодиспансеру по вулиці Жуковського”, – йшлося у публікації.

Посилаючись на цю інформацію, багато кропивницьких медіа повідомили містянам, що схема руху уже змінилася.

Проте пасажири, які хотіли дістатися з Лелеківки у район онкодиспансеру, почули від водія, що він нічого не знає про зміни, і їздить за старою схемою. Про це пасажири повідомили 11 січня у Facebook-спільноті “Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького“.

Під час обговорення цієї проблеми представник Системи пошуку маршрутів громадського транспорту “Easy Way” Єгор Чабанюк опублікував показники GPS-трекерів автобусів №130-А, де видно, що вони не курсують до онкодиспансеру.

305772f30e2ad46c732073963069aabb.jpg

Як пояснив Першій електронній газеті директор КП “Електротранс” Олександр Луценко, автобуси дійсно їздять за старою схемою руху. До онкодиспансеру автобуси почнуть заїжджати тоді, коли пройдуть усю відповідну процедуру оформлення документів.

“Виконком ухвалив рішення. Ми внесли зміни до паспорту маршруту, віддали його на затвердження у поліцію і чекаємо схвалення. Це питання ще у процесі”, – наголосив Олександр Луценко.

Він додав, що за новою схемою руху автобуси №130-А поїдуть орієнтовно 14-15 січня.

Згідно з оновленою схемою руху автобус проїжджатиме вулиці: Генерала Родимцева, Ялтинську, Жуковського, Преображенську, Петропавлівську, Гоголя, Кропивницького, Шевченка, Тарковського, Велику Перспективну, Євгена Маланюка, Полтавську, провулок Об’їзний, Короленка та Холодноярську. У зворотньому напрямку автобус рухатиметься по Холодноярській, Короленка, Об’їзному, Полтавській, Маланюка, Великій Перспективній, Преображенській, Жуковського, Ялтинській, Генерала Родимцева.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар