Щоб вивезти сніг із Кропивницького у обласної влади проситимуть важку техніку

Фото КП "Благоустрій"

Учора, 26 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до обласної влади з проханням допомоги важкою снігоприбиральною технікою і автотранспортом для вивезення снігу із території міста.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Учора, 26 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович взяв участь у засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під головуванням голови ОДА Сергія Кузьменка.

© kr-rada.gov.ua

Андрій Райкович поінформував членів комісії про дії комунальних служб Кропивницького, направлені на ліквідацію наслідків небезпечного погодного явища – сильного снігопаду на території обласного центру.

Зважаючи на величезні скупчення снігу у Кропивницькому, для організації безпечного руху пішоходів і транспорту вулицями міста, Андрій Райкович звернувся до представників обласної влади з проханням допомоги важкою снігоприбиральною технікою і автотранспортом, який є у військових частинах, підрозділах МНС та великих промислових підприємствах, аби якомога швидше вивезти сніг за межі Кропивницького.

© kr-rada.gov.ua

Крім того, сьогодні, на думку міського голови, варто також облаштувати два пункти відстою великогабаритного транспорту, та встановити поряд мобільні намети, де б водіїв – далекобійників могли відігріти та напоїти гарячим чаєм.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар