Олександрійку обрали до політради “Единой России” в Криму

© Сторінка Вікторії Багмет у Facebook

Уродженку Олександрії Вікторію Багмет обрали до політради севастопольського відділення путінської партії “Единая Россия”. 35-річна жінка понад 10 років мешкає у Криму, була членом севастопольського осередку “Партії Регіонів”, а після анексії Криму “перефарбувалася” у “єдинороску”. Вікторія Багмет є донькою екс-заступниці міського голови Олександрії, очільниці Олександрійського музейного центру Ольги Чумак.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією “Олександрійських новин”.

Олександрійку Вікторію Багмет обрали Регіональної політради Севастопольського регіонального відділення партії “Единая Россия” на регіональній конференції партійного осередку, йдеться на сайті організації.

На одному з кадрів відеосюжету з конференції добре помітно жінку, яка дуже схожа на Вікторію Багмет.

6bf075a684601cf30e5238b20a2d113f.jpg
© alnews.com.ua

Учасники цієї конференції обрали представників, які затверджуватимуть парламент РФ за участю представників окупованого Криму.

Вікторія Багмет є секретарем первинного відділення №168 путінської партії “Единая Россия”.

fd1fe9a5567b881f9fe65c9ff982b985.png
© Скріншот із сайту sevastopol.er.ru

Вікторія Багмет народилася і здобувала середню освіту в Олександрії. Потім закінчила ЦДПУ ім. В. Винниченка у Кропивницькому.

Як видно зі світлин у її Facebook-профілі, у 2006 році дівчина вийшла заміж. Судячи із вбрання її чоловіка, він був моряком.

103d3bfe517218ae4e4d20d23cd76ba7.png
© Сторінка Вікторії Багмет у Facebook

Саме із 2006 року олександрійка стала членкинею севастопольського міського осередку “Партії Регіонів”. Вона послідовно займає антиукраїнську позицію і внесена до бази сайту “Миротворець”, як посібниця російських окупантів в АР Крим.

© Сторінка Вікторії Багмет у Facebook

28 червня 2014 року Вікторія Багмет (Чумак) була обрана кандидатом до так званого “Законодатєльного собранія” окупованого міста Севастополь. Вона була №24 у списку.

Разом із відомим очільником окупантів, так званим “Главой республики Крым” Сергієм Аксьоновим балотувалася та брала активну участь у виборчій кампанії на стороні антиукраїнських сил. Була і є активною учасницею “партійного будівництва” путінської політсили “Единая Россия” на окупованій українській території. Як партійний функціонер, жінка є заступницею керівника регіонального відділення – начальника відділу партійного будівництва.

У квітні 2016 року Вікторія Багмет була включена до “регіонального організаційного комітету з проведення попереднього голосування”, тобто брала безпосередню участь у “обранні” незаконної, з точки зору міжнародного права та українського законодавства, Думи у Криму. Цим вона сприяла легітимізації влади Російської Федерації на українських окупованих територіях.

Вікторія Багмет має дружні зв’язки з представниками окупаційної влади, а напередодні її дня народження, відомий українофоб та прихильник агресивних планів Кремля, секретар Севастопольського регіонального відділення “Единой России” Борис Колєсніков вітав пані Багмет від імені “исполнительного комитета Севастопольского регионального отделения Партии “Единая Россия”.

Зазначимо, що матір олександрійської “єдинороски” Ольга Чумак із 2010 до 2014 року була заступницею міського голови Олександрії, членкинею “Партії Регіонів”. У 2014 році вона стала директором Олександрійського краєзнавчого музею імені А. Худякової.

За інформацією з аналітичної системи “Youcontrol”, адреса Вікторії Багмет, як засновниці української фірми ТОВ “Онікс-мікс” – 99000, м. Севастополь, Гагаринський район, В/Ч А-4368. У 2014 році ця фірма припинила своє існування.

Співзасновниками ТОВ “Онікс-мікс” разом із “єдинороскою” Багмет були Юлія Білоус, донька першої заступниці Олександрійського міського голови Людмили Давиденко, Тетяна Дзюба – дружина екс-заступника міського голови, нині депутата облради від “Опозиційного блоку” Анатолія Дичка та найближчі рідні інших членів виконкому зразка минулого скликання Олександрійської міськради.

Цікаво, що, за даними сайту “Миротворець”, до Регіональної політради Севастопольського регіонального відділення партії “Единая Россия” також входить уродженець Кропивницького Сергій Кравченко.

2b63a716d0f757dd1673fb73dc22427e.png
© Скріншот із сайту sevastopol.er.ru
Поширити:

Залишити коментар:

коментар