Фермери з Кіровоградщини придбали мікроавтобус для кропивницьких спецпризначенців

Фермери із Бобринецького та Добровеличківського районів придбали і відремонтували мікроавтобус “Volkswagen” для кропивницьких спецпризначенців. Учора, 12 грудня, автомобіль передали 3-му полку спецпризначення ім. Князя Святослава Хороброго.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Ідею придбати автівку для наших захисників подав фермер із Бобринеччини, волонтер Олексій Цокалов. Давній друг 3-го полку спецпризначення звернувся до своїх колег із Добровеличківського району, і ті радо відгукнулися.

8d8f02e8b54fae04faf486f877b94f59.jpg
Вигляд “до” ремонту

У придбанні та ремонті мікроавтобуса взяли участь 5 фермерів. Автівку утеплили та пофарбували.

“Діти шлють хлопцям на фронт листи із підтримкою, а це така підтримка їм від нас. Щоб вони знали, що вони не одні. Це подяка хлопцям від нас усіх. За те, що вони захищають наші хліборобські поля. Що там не сипляться “Гради”, не ставляться міни й фугаси. Це їм подяка за те, що я можу спокійно працювати на полі. Це наш вклад – вклад хліборобів”, – розповів Олексій Цокалов.

Підприємець із Добровеличківського району Ігор Неофіта, який теж долучився до придбання автівки, відкрив секрет, що, за пропозиції Олексія Цокалова, фермери незабаром збираються придбати ще один автомобіль для 3-го окремого полку спецпризначення ім. Князя Святослава Хороброго.

Читайте також: Кропивницькі спецпризначенці взяли участь у міжнародних навчаннях у Німеччині

f3760da098a3e692fa145196530e46fd.jpg
Вигляд “після” ремонту
3346da6b176c371eef9b02efadbb2c07.jpg
Вигляд “після” ремонту
Поширити:

Залишити коментар:

коментар