Дівчина, яку чоловік облив бензином і підпалив, потребує допомоги

скріншот із відео

На Кіровоградщині 40-річний чоловік облив бензином і підпалив свою 22-річну дружину. Жінка, на якій був легкий синтетичний одяг, спалахнула миттєво. На її лікування односельці зібрали 8 тисяч гривень, але цих грошей вистачить лише на кілька днів, тож її рідні благають  допомогти врятувати дівчину.

Про це йдеться в сюжеті “ТСН“, повідомляє Перша електронна газета.

12-річний хлопчик показує місце, де зайнялася, як факел, його рідна сестра.

“Вона стояла тут в тоненьких блузочках і в своєму махровому халаті. Все. Оце халат найшвидше згорів на ній. Ось навіть місце видно від бензина”, – каже брат жінки Дмитро Киценко.

Рідні потерпілої розповідають, що того вечора чоловік Алли прийшов додому напідпитку, через це вони посварилися і молода дружина пішла вкладати дитину спати, а чоловік вийшов на вулицю. Згодом він її погукав.

“Вийди у двір,  допоможи – виманив її. Він впустив першу, щоб вона зайшла, він другий, закрив двері, і оце облив її бензином, і в ротика їй налив бензину”, – розповіла сестра Інна Тильна.

А потім, як розповіла слідчим потерпіла, чоловік підпалив її сірником. Від шоку додалося сили – жінка вибила двері сараю і вибігла на двір. Молода жінка, як палаючий факел, перебігла дорогу і забігла у двір до свого дядька – вже той схопив відро з водою і облив її. До лікарні швидка доправила і жертву, і її чоловіка, бо опіки отримали обидва.

“У неї тяжкий стан обумовлений площею опікових ран – 70% поверхні тіла вражено опіками. Більше половини ран глибокі. Прогноз дуже серйозний. У нього загальна площа опіків 14%, чотири глибоких, більше вражені кисті. Він одужає без проблем”, – розповіла керівник опікового відділення Віктор Ярошенко.

Чоловіка в лікарні охороняє поліція, правоохоронці порушили справу за статтею навмисне вбивство. Але своєї провини підозрюваний не визнає.

“Чоловік її пояснив, що він розпалював плиту і кинув окурок до бутилки з бензином випадково, потім почав гасити – і облив і себе, і її. Тому в неї і опіки”, – пояснив начальник Знам’янського районного відділу поліції Ігор Прохницький.

У селі, де живе подружжя, досі не можуть відійти від шоку.

“Треба було його спалити – та і все. Оце я тільки одне можу сказати. Це нормальний чоловік, що він спалив дитину?”, – обурений Леонід Турчин.

Про підозрюваного в селі люди  невисокої думки – кажуть, він не раз був одружений, нібито лікувався від алкоголізму, сюди ж приїхав у прийми.

“Він чужа людина в нашому селі. Він там лікувався, він туди-сюди. Судячи з чуток, він декілька жінок вже таким пламенем відправив на ту сторону”, – каже Володимир Колісник.

На лікування Алли односельці зібрали 8 тисяч гривень, але цих грошей вистачить лише на кілька днів, тож її рідні благають  допомогти врятувати дівчину.

Пожертви на порятунок Алли можна направляти на картку Приватбанку її сестри Інни Тильної. Номер картки: 4149 4991 0990 2989.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар