На вихідних на Жадова встановили незаконний кіоск

© Геннадій Нікішов у Facebook

Рано-вранці у суботу, 3 листопада, на вул. Жадова у Кропивницькому встановили черговий незаконний кіоск. За попередньою інформацією, павільйон розміщений без дозвільних документів, на землі, яка була виділена під будівництво гаража.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Інформацію про появу цього “архітектурного витвору мистецтва” поширили місцеві мешканці у Facebook. Деякі у коментарях повідомили, що бачили, як його привезли у супроводі поліції.

336828a26fb3035ae3cd7f38e558d1c4.png
скріншот із Facebook

Як повідомив головний архітектор міста Вадим Мездрін, сьогодні представники управління архітектури мають обстежити об’єкт і з’ясувати всю інформацію. Водночас чиновник запевнив, що для отримання паспорту прив’язки для встановлення тимчасової споруди у тому місці до управління ніхто не звертався.

“Там є дві приватизовані ділянки. Але вони виділені для будівництва гаражів.

Попередньо, цей кіоск розміщений на саме цій ділянці. Про оформлення паспорту прив’язки для зведення тимчасової споруди до нас ніхто не звертався”, – повідомив Вадим Мездрін.

Зазначимо, що згідно із “Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності”, затвердженого наказом Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 244 від 21.10.2011, підставою для  розміщення тимчасової споруди є паспорт прив’язки, який видає управління архітектури.

Перша електронна газета обов’язково уточнить інформацію щодо цього кіоску за результатами перевірки управління архітектури.

Нагадаємо, у Кропивницькому власник незаконного кіоску на набережній хоче побудувати ще один на Шкільному. А 1 вересня, на вул. Волкова у Кропивницькому з’явилося три нових кіоски. Як виявилося, один із них має дозвіл на розміщення, а два інші – незаконні.

Зазначимо, що до 30 жовтня у Кропивницькому мали демонтувати декілька десятків незаконних кіосків та павільйонів (СПИСОК).  А до 30 листопада мають демонтувати ще 6.

7c5b7aac33171eb0533386e3e5a92f9a.jpg
© Геннадій Нікішов у Facebook
62c7d7264a4d8189261b463aa29cad2b.jpg
Тиночка Алавердян у Facebook
Поширити:

Залишити коментар:

коментар