Програма DOBRE підпише меморандум із Кіровоградською областю

Завтра, 18 жовтня, об 11:00 у приміщенні облдержадміністрації відбудеться підписання меморандуму про співпрацю та взаємодію між Кіровоградською ОДА, обласною радою та програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE).

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт УКМЦ.

У заході візьмуть участь:

  • Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко;
  • Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко;
  • Керівник програми USAID DOBRE Беррі Рід.

На захід запрошені представники Кіровоградської облдержадміністрації і обласної ради, спеціалісти та експерти програми DOBRE, керівництво Агенції регіонального розвитку Кіровоградської області, представники об’єднаних територіальних громад Кіровоградської області – учасники програми DOBRE, представники робочої групи з питань реалізації програми DOBRE в об’єднаних територіальних громадах Кіровоградської області, представники ЗМІ.

Адреса проведення заходу: м. Кропивницький, площа Героїв Майдану, 1, другий поверх, мала зала.

Читайте також: Ще 5 об’єднаних громад з Кіровоградщини стали партнерами програми DOBRE

Більше новин про програму USAID DOBRE за посиланням.


Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комʼюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар