Завтра у Кропивницькому відбудеться концерт автора офіційного гімну АТО

Завтра, 20 вересня, о 18:30 в обласній філармонії у Кропивницькому відбудеться концерт гурту “Шабля” та Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України. Лідер гурту Вова Гейзер є автором офіційного гімну АТО “Браття Українці”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Цей захід відбувається в рамках реалізації патріотично-мистецького проекту “Браття Українці”.

Український гурт ШАБЛЯ був заснований вокалістом гурту Вовою Гейзером восени 2013 року в Києві.

Із погляду музичних експертів ШАБЛЯ — це абсолютно нове дійство в українській рок-культурі, позитивні тексти змушують глядача посміхатися так і плакати з перших акордів. Суміш європейського року, Reggae, Hip-hop, народного фольклору занурює в неперевершену атмосферу народного буття. Дивно і те, що у цієї музики немає вікових категорій її слухають, як підлітки так і дорослі.

f0aba98a4b88142304d42692c24e2b38.jpg

До складу гурту увійшли найкращі музиканти країни, котрі раніше працювали в достатньо відомих українських та європейських гуртах.

Пісня «Браття Українці», облетіла ввесь Інтернет і стала знаковою подією для всього українського народу та безумовно улюбленою для воїнів АТО, стройовою для батальйону Ім. Кульчицького Національної Гвардії України.

10 жовтня цього ж року пісня “Браття Українці” була визнана офіційним Гімном на Всеукраїнському форумі ветеранів та учасників АТО, а 29-го грудня в Адміністрації Президента України відбулось офіційне вручення документа державного значення про статус Гімну АТО.

Саме цей сингл, за підрахунками музичних експертів, потрапив у топ-10 найкращих пісень українських та зарубіжних виконавців військово-патріотичної тематики.

ГУРТ «ШАБЛЯ» приймає активну участь у благодійних концертах у підтримку воїнів АТО та в різноманітних подіях, пов’язаних з волонтерськими організаціями в Україні та закордоном.

Зі слів лідера гурту «ШАБЛЯ» Вови Гейзера:

“Ми хотіли б думати, говорити, а тим паче співати про щось світле і веселе, чого в нашому репертуарі є в достатній кількості. Але коли йде війна, вбивають людей, нашу країну розривають на шмаття, ми всі, хто вважає Україну за свою Батьківщину, маємо робити все можливе і не можливе, щоб вплинути на ситуацію заради майбутнього наших дітей і нас самих”.

a49ba6e3596e15bb88b0b934a9362203.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар