Каналізація на Чорновола витікала через забиту сміттям трубу

© Аліса Чарівна у Facebook

Витік каналізації на вул. В’ячеслава Чорновола стався через те, що мережі забилися сміттям та ганчір’ям, яке деякі кропивничани змивають в унітази.

Про це Першій електронній газеті повідомила директор КВКГ ОКВП “Дніпро-Кіровоград” Валентина Давидчук.

Із каналізаційного колодязя на вул. В’ячеслава Чорновола, біля коледжу імені М.П. Сая нечистоти почали витікати ще вчора, 9 вересня. Про це кропивничани повідомляли у місцевих Facebook-спільнотах. Проте, до водоканалу інформація про витік надійшла лише сьогодні.

“Заявка про витік на вул. Чорновола до нас надійшла сьогодні о 8:00. О 8:45 туди вже виїхала бригада, і, приблизно, о 10:30 витік ліквідували. А зараз бригада займається гідравлічною промивкою для попередження подальшого забивання колектора.

Звідти витягли побутове сміття, ганчір’я і, навіть, камінь. Це така культура наших громадян”, – розповіла директор міськводоканалу Валентина Давидчук.

За її словами, восени завжди частішають випадки забиття каналізації, адже несвідомі громадяни починають змивати в унітази залишки овочів та інше сміття.

У свою чергу, за фактом витоку каналізації на вул. Чорновола спецінспекція міськради склала протокол на водоканал. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник спецінспекції Андрій Максюта.

43a12a3d6e5692b5f9092605df02b446.jpg
© Андрій Максюта у Facebook
4e3bd47ef7c2b8469a9da41bd67bfdab.jpg
© Аліса Чарівна у Facebook
Поширити:

Залишити коментар:

коментар