У Кропивницькому відбудеться Етап Кубку світу зі стронгмену

Під час Міжнародної агропромислової виставки AgroExpo-2018 у Кропивницькому відбудеться Етап Кубку світу зі стронгмену. Команда українських богатирів зійдеться у спортивному протистоянні з найсильнішими атлетами з різних країн. 

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі виставки.

Головним суддею змагань буде володар титулу “Найсильніша людина світу 2004” Василь Вірастюк. Захід проходитиме 28 вересня, на третій день виставки.

Спортсмени змагатимуться у декількох дисциплінах: естафета “Лог-ліфт”, “Прогулянка фермера”, “Вейт фо хай”, присідання з трактором, а також штовхання сівалки.

Нагадаємо, минулого року, 20 вересня, у Кропивницькому на площі 100 тис. м² розгорнули найбільшу в Україні агропромислову виставку “AgroExpo-2017”. Продемонструвати новинки сільськогосподарської техніки у місто їхалися вітчизняні та світові виробники. Також була окрема локація з тваринами.

Вже 21 вересня, під час другого дня найбільшої в Україні агропромислової виставки “AgroExpo-2017” відкрився “Покровський ярмарок”. Свої смаколики, сувеніри та декоративно-мистецькі вироби на ярмарку  презентують усі райони Кіровоградщини, а також гості з різних куточків України.

Також на “AgroExpo-2017” атлети Федерації стронгмену України встановили рекорд, протягнувши на майже 4 метри трактор із посівним комплексом загальною вагою 27 200 кг. Стронгмени встановлювали рекорд під пильним керівництвом відомого силача Василя Вірастюка.

Другий день на “AgroExpo” спричинив справжній ажіотаж: поблизу найбільшої в Україні агропромислової виставки у Кропивницькому сотні автівок стояли у декількакілометровому заторі.

Читайте також: Як кропивничани на “AgroExpo-2017” мірялися силами зі стронгменами

Поширити:

Залишити коментар:

коментар