У Долинській відкрили сучасні футбольний та волейбольний майданчики

© kr-admin.gov.ua

Днями у Долинській на території “Стадіону “Колос” відкрили сучасні футбольний та волейбольний майданчики.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту ОДА.

Футбольний майданчик був зведений у рамках програми будівництва міні-полів зі штучним покриттям. Це вже десятий майданчик, відкритий на Кіровоградщині відповідно до державної програми.

За словами голови ОДА Сергія Кузьменка, восени на Кіровоградщині планують відкрити ще десять таких футбольних міні-полів.

Приємною подією стало вручення дипломів та кубків Асоціації дитячого волейболу України вихованцям відділення волейболу дитячо-юнацької спортивної школи за зайняте п’яте місце у Чемпіонаті України з волейболу “Дитяча ліга” серед юнаків 2005 року народження і молодших сезону 2017-2018 років.

Волейбольний майданчик був реконструйований протягом червня-липня у рамках районної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки. Вартість робіт склала 300,0 тис. грн. Футбольне поле було зведене будівельниками підрядної фірми “Міленіум-спорт ЛТД”. Кошторис будівництва футбольного поля склав 1,5 млн грн. з яких по 50% було профінансовано із державного та районного бюджету.

Після урочистого відкриття шанувальники спорту завітали на “Стадіон “Колос”, де відбувся товариський футбольний матч між командами ветеранів СК “Долинська” та ПФК “Олександрія”.

На щойно відкритих спортивних майданчиках пройшли товариські зустрічі з футболу та волейболу серед вихованців Долинської дитячої-юнацької спортивної школи молодшої вікової групи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар