У ЦДПУ тривають масштабні реконструкції та ремонти

© cuspu.edu.ua

Поки більшість викладачів і студентів насолоджуються відпустками і канікулами, у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті вирують роботи по підготовці до нового навчального року. Ремонти та реконструкції тривають у будівлях філологічного факультету, факультету фізичного виховання, гуртожитках, навчальних корпусах і аудиторіх та на спортивних об’єктах.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту ЦДПУ.

Університет 30 червня «випустив» більше тисячі молодих фахівців, а з 2 липня вже розпочав нову вступну кампанію. До речі, порівняно з минулим роком нам збільшено попереднє державне замовлення для педагогічних напрямів – на бакалаврат на 10%, на магістратуру на 29%, тож для багатьох абітурієнтів є реальною можливість навчатися за рахунок державного бюджету.

Завершуються утеплення 5-ти поверхового корпусу (філологічний факультет) і реставрація корпусу факультету фізичного виховання. Тривають ремонти коридорів, сходових клітин, мережі опалення навчальних корпусів, декількох блоків гуртожитків тощо. Активно розбудовуються спортивні об’єкти ЦДПУ, зокрема проводяться роботи з реконструкції стадіону та спорудження футбольного майданчика зі штучним покриттям (за державною програмою).

Тож студентів та викладачів зустрінуть оновлені, відремонтовані навчальні корпуси й аудиторії, а нові спортивні майданчики нададуть ще більше можливостей для активного дозвілля.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар